Yritys

Historia – Me­tal­lia­lan yri­tyk­ses­tä kul­je­tus­lii­keek­si

Putaan Vienti- ja Asennuspalvelu Oy on perustettu vuonna 1997 Haukiputaalle. Yrityksen perustaja Heikki Sipola on koulutukseltaan koneteknikko, jolla on monipuolinen metallialan tuntemus ja työkokemusta löytyy aina metallin työstämisestä työnjohdon ja asennusvalvonnan tehtäviin.

Heikki on työskennellyt kotimaan työkohteiden lisäksi edellämainituissa tehtävissä muun muassa Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Ranskassa, Japanissa ja Saksassa.

Vuodesta 2008 alkaen yritys on tarjonnut myös kuljetus- ja nostopalveluita, kun Heikin poika Sami Sipola tuli mukaan yrityksen toimintaan. Vuonna 2016 kuljetustoiminta muutti muotoaan, kun kuvaan astui kaksi thermoajoihin soveltuvaa täys­pe­rä­vau­nu­yh­dis­tel­mää, ja samassa yhteydessä nostopalvelut lopetettiin.

Jo pienenä poikana Sami oli päättänyt, että hänestä tulee rekkamies ja tästä ajatuksesta hän ei koskaan luopunut. Vankkaa kokemusta ja kuljetusalan tuntemusta on siten kertynyt jo 25 vuoden ajalta.

Kaluston määrä kasvaa tasaisesti ja runkoliikenteen lisäksi mukaan on tullut myös jakeluliikenne, joka kattaa koko Pohjois-Suomen alueen.

Kuvia tien päältä

Suorat yhteystiedot

Jos uskot, että voimme auttaa sinua, ota yhteyttä tiimiimme!